Webstyle produced NavBar

Relaxinfra AuravizsgálóAurakép, csakrakép, auraelemzés, stresszmérés, bioadat-grafikonok

A világ legjobb valós idejű auraleképező rendszere.

Számítógépes auraelemzés 14 nyelven!
magyar,angol,német,olasz,spanyol,francia,portugál,lengyel,örmény,orosz,ukrán,szlovák,japán

Engedje meg, hogy bemutassuk a Relax Kft legújabb fejlesztésű formatervezett készülékét, amelyben az Aura Video Station rendszert alkalmazzuk.

Az Aura Video Station egy interaktív, multimédiás, bio-visszacsatolásos elven működő, aura-megjelenítő (leképző) számítógépes rendszer, amely olyan alapelvekre és tanulmányokra épül, mint a bio-visszacsatolás, a szín-pszichológia, emberi energiamezők és a szellem- test tudománya.
Az Aura Video Station bioadat méréseihez az Inneractive által kifejlesztett kézi bioszenzort (feedback) használja, ami valós időben (real time) méri a bőr elektromos aktivitását és a kéz bőrének elektromos vezetőképességét és hőmérsékletét. Ezeket a másodpercenként ismételt bioadatokat elemzi, dolgozza fel és a rendszer megadott színkódrendszer alapján színmegjeleníti viszonyítja egy jellegzetes érzelmi energiaállapothoz, amely eredményét folyamatosan megjeleníti energia diagramokban, vagy az egyén aura-csakraképeként a számítógép monitorán.
A megjelenő aura-csakrakép tehát nem más, mint az egyén bioenergia mezőinek, érzelmi energia állapotának, valamint személyiségtípusára vonatkozó információknak adott időben történő folyamatos megjelenítése.


Mi az aura?

Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése, a fák, növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb. 2,5 - 3m a kiterjedése. A gyógyítóknak, mestereknek ettől jóval nagyobb is lehet.
Az aura a fizikai testet körülvevő és átható, fénylő test, mely jellegzetes sugárzást bocsát ki az értelmi, érzelmi és fizikai energiák kölcsönhatásaként. Minden atomi szerkezetű dolognak van saját energiatere. Az aura szervesen kapcsolódik az emberi testhez, alapvető feladata, hogy védje a fizikai és az emberi asztráltestet, illetve energiatartalékként funkcionál, amelyet szükség esetén az ember felhasználhat.
Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését és fogékonyabbá tesznek a betegségekre. A színek és erősségük folyamatosan változhat, attól függően, hogy mi megy végbe az életünkben. A természettel való érintkezés tisztítja és kiegyensúlyozza az aurát, de energiát sugároznak a különféle kristályok, féldrágakövek, drágakövek is, amely rezgéseket az emberi szervezet könnyedén átveheti, hasznosíthatja.
Nemcsak a természet, a kövek, hanem az ember körül élő állatok aurája is jó hatással van ránk.
Az Aura kutatói, megalkották az aura elméleti modelljét, melyek az aurát több rétegre osztják. Ezek az egymást követő rétegek úgy veszik körül egymást, hogy a következő réteg minden esetben átfedi az összes előtte levő réteget.

Az AURA VIDEO STATION nem diagnosztizál fizikai problémákat és betegségeket!

Ezek az információk kizárólag ismeretterjesztő és reprezentációs célokat szolgálnak, és nem szándékozik felülbírálni bármilyen orvosi, vagy fiziológiai tanácsadást vagy gyógykezelést. Bármilyen egészségügyi tanácsért, vagy gyógykezelésért, kérjük, forduljon szakorvosához!
Az aura mérések alapvető szerepe az, hogy mindenki számára láthatóvá tegyük az Őt körülvevő energiarendszereket, valamint fizikai és érzelmi állapotát és bebizonyítsuk, hogy mindenki képes tudatosan is befolyásolni saját energiarendszerét. Mindemellett a folyamatos auramérések fontos, nélkülözhetetlen segédeszközei lehetnek különféle természetgyógyászati, wellness kezelések, eszközök, módszerek hatásának kimutatására is.
Az Aura Video Station az egészségmegőrzés, gyógyászat területén rendkívül széles körben használható, azonban nem szabad elfelejteni, hogy adott területeken alkalmazva hitelességét csak jól felépített elemző módszerek kidolgozásával erősíthetjük. Jelenleg Magyarországon több terület bevonásával folytatunk kísérleteket, illetve a tapasztalataink alapján készítjük az auraelemzési módszertant.
Tanulja meg az Auraismeretet, ezáltal ellenőrizheti, befolyásolhatja saját energiarendszerét.
Auráját és csakráit Ön is megtanulhatja kiegyensúlyozni, harmonizálni. Folyamatosan végzett aurakontrollal meggyőződhet arról, hogy jó úton jár a kiválasztott technika elsajátításában.

Készülékünk tartalmazza:
- formatervezett fényezett műanyag burkolatot, bőrhatású kárpitozott ülőfelülettel
- beépített számítógépet az összes programmal, egérrel, billentyűzettel
- 2 db LCD TFT 15” monitort
- kamerát
- professzionális színes nyomtatót
- a kezeléshez szükséges képzést
A fentiekben ismertetett vizsgálathoz illeszthetőek cégünk Relaxinfra X3 Color készülékével végzett kezelések.

Ne elégedjen meg az egyszerű hordozható megoldásokkal. Vendégei megérdemlik a professzionális szolgáltatást.
Tegye meg a kezdőlépést, legyen Ön az első!