Webstyle produced NavBar

Relaxinfra X3 Color
Magyar termék

Az utóbbi néhány évtizedben robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés az alternatív orvostudomány iránt. Ennek köszönhetően ma már alaposabban ismerhetjük a szervezet működését és energia áramlási rendszerét. Emellett felfedezhettük a finom energiákat is: a csakrarendszert. Olyan ez, mintha valamely új, eddig ismeretlen részét ismertük volna meg szervezetünknek, amely segítségével erősíthetjük egészségünket és jó közérzetünket. A jógik már évezredek óta ismerik a csakrarendszert. Tudták, hogy a betegség nemegyszer hamarabb mutatkozik meg a csakrák szintjén, mint a testi, szellemi vagy érzelemvilágban. Ezen kívül senkit sem tarthatunk valóban gyógyultnak, míg csakrarendszere vissza nem nyerte tökéletes egyensúlyát.

Aura és csakrakiegyenlítő terápiáink: színterápia és a hangterápia. A terápiák hatékonyságát- erősségét készülékünk programjaival szabályozhatjuk.
A csakrák kiegyenlítését a színterápiában alkalmazott hét alapszínnel végezzük, amelyeket kezelés közben a választott programhoz igazodva a beépített számítógép vezérel.
A kezelés eredményessége a készülék mellett alkalmazott Aura- Videó-Station rendszerrel ellenőrizhető. Készülékünk segítségével végzett narancsbőr kezelésünk felgyorsítja az anyagcserét a zsírsejtekben, javítja a keringést, ezáltal elősegíti a szövetek feszessé, rugalmassá válását.
A vérkeringés serkentésével tisztítja az ereket, gyorsítja a vízelvezetést és a méregtelenítés folyamatát, hatásosan száll szembe korunk „betegségével” a cellulitisz problémájával, élettani jelentősége is rendkívül kedvező.
A felduzzadt lábak méregtelenítése és vízelhajtása, valamint a seprűvéna, a visszér, az ödéma és a nyirokkeringés pangása esetén is ajánlható.
Az eredmény látványos: már az első kezelés után érzékelhető a javulás.
Kezelés közben a szabályozható fűtésű, speciálisan merevített széles ágy szilikon rugói biztosítják a kényelmet.
Az idő múlását kezelés közben a relaxációs programokhoz illő, Hi-Fi minőségű zene feledteti.
Az érintőgombos vezérlőpult könnyű kezelhetőséget biztosít.
Az igényes műanyag és bőrhatású kárpitozott fekvő felületek kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztántartást.
Egyszer használatos védőfólia tökéletes higiéniát biztosít, amelyet minden kezelés előtt egy gombnyomással cserélünk a fekvő felületen.
A Relaxinfra X3 Color a kezelés időtartama alatt folyamatos tájékoztatást ad a vendég számára a hátralevő időről a jól látható, nagyméretű kijelzőn.
A kezelés alatt a vendég tetszés szerint szabályozhatja a masszázs erősségét és a zene hangerejét.
Az érintőgombos vezérlőpult áttekinthető és könnyen kezelhető.

Műszaki adatok :
Szélessége :125 cm
Hossza : 225 cm
Magassága : 1 m
Súlya: 90 kg.
Energiaigénye: 230V; 2,5A; 600W