Webstyle produced NavBar

Fekvő rendszerű infraszaunák

Mit kezdjen régi fekvő infraszaunájával?

Régi típusú szaunáját igényei szerint átalakítjuk, felújítjuk vagy érték egyeztetéssel új készülékre cseréljük

Vásároljon régi szaunájára aromaterápiás kiegészítőt, amely kezelés közben csökkenti a hőségérzetet, ugyanis hűsítő aromaterápiás levegőt fúj az arcra és megszünnek az arcról legördülő és idegesítő izzadságcseppek.


Színterápiás kiegészítőt is készülékére, ami természetesen tudja az aromaterápiás arclevegő befúvást is.


Home infraszauna

Relaxinfra X2 Home készülékünk a legjobb választás. Ötvözi a fekvő rendszerű infraszaunák valamennyi jótékony hatását. Hatalmas előnyt jelent felhasznál ói szempontból, hogy ez magyar termék. A készülék fejlesztési időszakában már nagy hangsúlyt fordítottunk arra, hogy a készülék olyan szolgáltatási színvonalat nyújthasson a tulajdonosoknak, amit a hasonló jellegű fekvő rendszerű infraszaunák még nem tudnak.

Készülékünk teljes belső felülete, valamint az ágy infrasugárzó felület. Kezelés közben nem kell a forró levegőt beszívnia, mert a fej a kabinon kívül van.

Az arcra aromaterápiával kezelt hűs levegőt fújunk, ami kellemesen csökkenti a melegségérzetet. Tetszés szerint cserélhetjük a kis illóolaj-fiolákat, amelyek kiemelkedő hatással vannak a légutakra. A nyakrésznél mosható textilkendőt használunk, amelyből a készülékhez több darabot mellékelünk, hogy minden kezeléshez biztosítsuk a tökéletes higiéniát.

A készülék könnyen kezelhető. A vezérlőpulton kezelés közben meggyőződhetünk a belső hőmérsékletről és a kezelésből hátralévő időről.

A beállítások bármikor módosíthatóak. Infraszaunánkat üzemóra-számlálóval is elláttuk, arra az esetre, ha valaki ellenőrizni szeretné a készülék használati idejét. A kabin belső terének méretét nagyobbra méreteztük, mint amit a gyakorlat eddig elvárt, azért, hogy a nagyobb testű emberek is könnyedén használni tudják.

Műszaki adatok:
Magasság: 63 cm
Hosszúsága: 197 cm
Szélessége: 85 cm
Súlya: 40 kg
Energiaigénye: 2 kW, 8 A
Belső szélessége: 74 cm
Fekvő felület hossza: 193 cm
Legnagyobb befektethető testmagasság: 200 cm
Elektromos csatlakozása: 230 V dugvilla


Home infraszauna tartó ágya

Relaxinfra X2 Home készülékünk kiegészítőjeként gyártjuk, amely extraként megvásárolható. Ez nem más mint egy formatervezett , nagy teherbírású tartó ágy.

 • szélessége 90cm
 • hossza 202cm
 • magassága 36cm


  Hagyományos fekvő rendszerű infraszauna

  Bőrhatású szövettel borított, két infra fűtésű részből áll amelyek alatt fekszik a szaunázó személy. Az első fedél a lábunk feletti fedélre csúztatható. Vezérlo egysége könnyen áttekinthető, egyszerűen beállítható. A nyaknál elhelyezett kendőt tépőzárral rögzítjük a helyére.

  Műszaki adatok:

  feszültség 230V
  energia 1000W
  Hz. 50/60Hz
  Hőmérséklet 25-75C
  Bruttó súly 35kg
  Méret 79cm X 46cm X 93,2cm

  klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz

  Hagyományos fekvő rendszerű infraszauna aromaterápiával

  Ez a készülék ugyan az mint az előző berendezés, de elláttuk egy kiegészítővel, aminek segítségével kezelés közben az arcra hűsíto, aromaterápiás levegőt fújunk. A befújt levegő mennyisége igény szerint állítható.

  Muszaki adatok:

  feszültség 220/110V energia 1000W Hz. 50/60Hz Homérséklet 25-75C Bruttó súly 35kg Méret 79*46*93,2cm Ez a készülék ugyanaz mint az előző, de elláttuk egy kiegészítővel, aminek segítségével kezelés közben az arcra hűsítő, aromaterápiás levegőt fújunk. A befújt levegő levegő mennyisége igény szerint állítható. Ajánlom a készülékhez a most következő ágyunkat, és akkor nem kell a padlóra tenni a készüléket.

  Műszaki adatok:
  feszültség 220/110V
  energia 1000W
  Hz. 50/60Hz
  Hőmérséklet 25-75C
  Bruttó súly 35kg
  Méret 79*46*93,2cm

  klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz

  Hagyományos fekvő rendszerű infraszauna egyedi festéssel

  klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz

  Hagyományos fekvő rendszerű infraszauna aromaterápiával és színterápiával

  Infraszaunánkba olyan színterápiás kiegészítőt építettünk, amely automatikusan változtatja a szineket, de lehetőségünk van egy kiválasztott szín gombnyomással történő rögzítésére is.

  Letölthető film a színterápiás készülékről - klikk ide

  klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz klikkelj ide a nagyításhoz