Webstyle produced NavBar

Relaxinfra Információs pult
Magyar termék

Ha üzletét különleges designnal szeretné ellátni, és nem elégszik meg a hagyományos bútorlapokból készült megszokott bútorokkal, és igazi újdonsággal kívánja elkápráztatni vendégeit, akkor erre nyújt megoldást Önnek, a cégünk által gyártott recepciós pultunk.

Kiválóan alkalmas kozmetikai, szépség-és masszázsszalonokba, wellness- és gyógyfürdőkbe, auracentrumokba, sportintézményekbe, edzőtermekbe, egészségközpontokba, éttermekbe, szállodákba. Kialakításánál törekedtünk az egyedi kivitelre. Pultunk üvegszálas poliészterből készült, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelő igényei alapján, bármilyen egyedi formát kialakítsunk. Anyagának köszönhetően pultunk könnyen mozgatható és tisztítható.

Az igény szerint tervezett recepciós pultokba egyaránt telepíthető az érintőmonitoros és az MP3 lejátszó rendszer is. Amennyiben érintőmonitoros rendszerrel látjuk el, akkor, mint egy információs felület dolgozik. Minden opciót a felület megérintésével érhetünk el. Erről az információs felületről kezelhetjük készülékeinket, üzemeltethetjük a zenei rendszert, illetve erről adhatunk olyan információkat az üzletben tartózkodó vendégeinknek, ami fontos lehet számukra.

Műszaki adatok:
Szélessége: 131 cm
Hosszúsága: 74 cm
Magassága: 94 cm
Súlya: 30kg
Elektromos csatlakozása: 230 V dugvilla