Webstyle produced NavBar

Relaxinfra Térelválasztó rendszer
Magyar termék

Ha meglevő üzletünket olyan új szolgáltatásokkal szeretnénk bővíteni, amelyekhez elszeparált kis kabinokat kell létrehoznunk, azonnal szemben találjuk magunkat az építkezés örömeivel. Bontás, falazás, festés és minden földi „jó”, ami rengeteg kosszal jár.
Ráadásul ez az átalakítás több napig is eltarthat, és közben üzletünket zárva kell tartanunk. Ez további kellemetlenségeket hoz magával, ami pénzkieséssel és esetleges vendégkör- elvesztéssel is járhat. Ennek a sok nehézségnek az elkerülése érdekében hoztunk létre egy olyan térelválasztó rendszert, aminek segítségével könnyebben tudunk változtatni szalonunk belső kialakításán.
Az elemeket nagyon könnyen összerakhatjuk, így új tereket, kabinokat hozhatunk létre. Praktikusságának köszönhetően ezeket a falakat bármikor tetszőlegesen mozgathatjuk, áthelyezhetjük. Amennyiben nincs már szükségünk erre a leválasztásra, szétszedve azonnal visszanyerhetjük szalonunk eredeti teljes belső terét. Tetszőlegesen mozgathatjuk, áthelyezhetjük. Természetesen különféle sarok-és fordító elemeket is kínálunk térelválasztó elemeink praktikus összeépítéséhez.

Nagy építőelem műszaki adatai:
Magassága: 200 cm
Panel szélessége: 100 cm
Legnagyobb vastagsága: 34 cm
Súlya: 15 kg
Oldalfal belül kárpitozva anyagában színezve fehérre

További elemek: ajtó betét, sarok elem, T elágazó elem

Sarok elem belül kárpitozva anyagában színezve fehérre
segítségével a fal építési síkja 90 fokban elkanyarodik

T elágazó belül kárpitozva anyagában színezve fehérre
segítségével egyenes falba 90 fokban induló merőleges válaszfalat építhetünk

Ajtó feletti elem belül kárpitozva anyagában színezve fehérre