Webstyle produced NavBar

Relaxinfra Roll Pro
Magyar termék

Masszázs Roll Pro készülékünk nevében található "Pro" azaz professzionális megjelölés egyértelműen tükrözi a kiemelt megkülönböztetést.

A fejlesztésénél azt vettük figyelembe, hogy a készülék hogyan lesz felhasználóbarát, hogyan lesz kezelhetőbb, mint az elődjeként megalkotott Roll készülék. A Roll Pro készülékbe beépítettünk egy olyan Computer-vezérelt rendszert, amely segítségével a készülékbe épített monitoron láthatjuk a kezelés közben javasolt, a gyakorlathoz szükséges testpozíciókat.

A készülék használatához nincs szükség kiegészítő személyzetre, hiszen a készülék a kezelést úgy vezeti végig, hogy a vendég a teljes programot önállóan el tudja végezni.

A megfelelő programgomb megnyomásával a monitoron látja a helyes testtartást. A készülék hangjelzéssel figyelmeztet arra, ha egy gyakorlatnak vége van, és testpozíciót kell váltani.

Mivel az elvégzett kezeléseket kúraszerűen végezzük, az egymást követő kezelések tartalma és terhelése is kezelésenként változik. Készülékünkkel azokat a testrészeket kezelhetjük legeredményesebben, amelyeken legaktívabb a súlyfelesleg lerakódása, azaz a térd és mell közötti testfelületek.

A kúra végére jelentős testsúlycsökkenés és hatékony alakformálás várható.

Műszaki adatok:
Magassága: 80 cm
Hosszúsága: 105 cm
Szélessége: 81 cm
Energiaigénye: 230 V, 1,5 A, 0,3 kW
Elektromos csatlakozása: 230 V dugvilla