Webstyle produced NavBar

Relaxinfra X3 Screen
Magyar termék

A Relaxinfra X3 Screen készülékünkkel végzett narancsbőrkezelés segítségével megvalósul minden nő álma, azaz a tökéletesebb megjelenés.
A kezelés eredménye az alak látványos karcsúsodása, kifejezetten az olyan problémás területeken, mint a hastájék, a fenék, a lábak, a csípő és a felkarok.
Kiválóan alkalmas cellulitisz problémákra, a gyenge bőr tónusának javítására, a laza kötőszövetek erősítésére, a bőr alatti nemkívánatos zsírrétegek lebontására, valamint méregtelenítés és diéta kiegészítésére is.
A keringés fokozatos javulásával a kezelés végére frissnek és kipihentnek érezheti magát.

Korszakalkotó újításként építettük készülékünkbe azt az érintőképernyős számítógép vezérelt rendszert, amelynek segítségével a vendég a kezelés ideje alatt a monitor megérintésével választhatja ki, hogy a szolgáltatás időtartama alatt milyen filmet néz, vagy milyen zenét hallgat. A zenehallgatás közben lehetősége nyílik a teljes relaxáció érdekében, a speciális képekből összeállított nyugtató hatású képi effekteket nézni. Az érintőgombos vezérlőpult könnyű kezelhetőséget biztosít.

Kezelés közben a szabályozható fűtésű, speciálisan merevített, széles ágy szilikon rugói biztosítják a kényelmet még a nagytestű emberek számára is.
Az igényes műanyag és bőrhatású kárpitozott fekvő felületek kialakítása lehetővé teszi a könnyű tisztántartást.
Egyszer használatos védőfólia tökéletes higiéniát biztosít, amelyet minden kezelés előtt egy gombnyomással cserélünk a fekvő felületen.
A Relaxinfra X3 Screen a kezelés időtartama alatt folyamatos tájékoztatást ad a vendég számára a hátralevő időről a jól látható, nagyméretű kijelzőn.
A választott relaxációs programtól függetlenül a kezelés alatt a vendég tetszés szerint szabályozhatja a masszázs erősségét és a zene hangerejét.

Az érintőgombos vezérlőpult áttekinthető és könnyen kezelhető.

Műszaki adatok :
Szélessége :125 cm
Hossza : 225 cm
Magassága : 1 m
Súlya: 90 kg.
Energiaigénye: 230V; 2,5A; 1,3kW