Webstyle produced NavBar

Vibrációs tréning

Készülékünk billegve hozza létre a megfelelő rezgés frekvenciát. Egyedülálló 3D-s mozgással edzi a testet, anélkül, hogy megterhelné inainkat, izületeinket és mégis 100%-osan megmozgatják az izomcsoportokat. A berendezés használatával időt spórolhat meg, mert nincs szükség a hagyományos, hosszú edzésekre.

Az alkalmazás során a vibráció által felgyorsul a vérkeringés, amely gyorsabb oxigénellátást biztosít a szervezet számára, ezáltal a salakanyag könnyebben távozik a szervezetből. Alkalmazható alakjavításra, a nyirokkeringés fokozására, valamint zsírégetésre.

A Shaker 600 ugyanazt az izommunkát végzi el, mint amit a kondi gépek, azzal a különbséggel, hogy nem terheli az izületeket. A tréning javítja az izomtónust, valamint feszesebbé teszi a bőrt, és a kötőszöveteket.

Kiválóan alkalmas lusta emberek számára, akiknek nincs kedvük órákat eltölteni az edzőteremben, és a kövér embereknek, akik nehezen bírják a terhelést.

Fizikoterápiás célok
A vibrációs tréninget eredetileg a gyógyítás világában, és testi rendellenességek kezelésére használták évekig. A vibrációs tréning nagyszerűen használható testi fogyatékosságok gyógyításának kiegészítő kezeléseként, főként sérülések kezelésére, megelőzésére és újraerősítésre.
Egy Németországban végzett kutatás szerint a krónikus derékpanaszok megszüntethetők a vibrációs tréninggel. Az akut hátproblémák néhány esete speciális edzéstervvel és vibrációval már egy-két edzés után megszűnhetnek.


Alkalmazható területek:

ˇ Bemelegítés ˇ Nyújtás ˇ Masszázs ˇ Zsírégetés ˇ Kiegészítő erősítés ˇ Nyirokkeringés javítás ˇ Alakformálás ˇ Izomtónus javítás


Shaker vibrációs készülék

Műszaki adatok:
Magassága: 160 cm
Hosszúsága: 95 cm
Szélessége: 100 cm
Energiaigénye: 230 V, 2,5 A, 0,5 kW
Elektromos csatlakozás: 230V dugvilla

Shaker PRO monitoros rendszer

A Shaker-Pro készülék mechanikája és alkalmazása teljesen megegyezik a Shaker készülékünkkel, viszont a Shaker PRO készülékbe épített monitor mutatja a felhasználónak a készülékbe előre beépített programoknak megfelelő helyes testtartást.

Műszaki adatok:
Magassága: 160 cm
Hosszúsága: 95 cm
Szélessége: 100 cm
Energiaigénye: 230 V, 2,5 A, 0,5 kW
Elektromos csatlakozás: 230V dugvilla