Webstyle produced NavBar

Relaxinfra Zuhanykabin
Magyar termék

Zuhanykabin Szaunázás után a vendégeinknek zuhanyozási lehetőséget kell biztosítanunk.
Az esetek többségében kőműves és vízszerelő szakemberek közreműködésére van szükségünk ahhoz, hogy szalonunkba zuhanykabin kerülhessen. Ha az üzlet átalakításra kerül, vagy költöznünk kell, ezeket az egységeket sajnos lehetetlen áttelepíteni.
Néhány esetben az üzlet jellege vagy a tulajdonos kizárja a lehetőséget annak, hogy bontási és építési munkálatokat végezzünk.
A zuhanykabinok kialakításánál számolnunk kell a kőműves munka kellemetlen zajos, piszkos hatásaival is.
Az ilyen típusú problémákra kerestünk megoldást, amikor kifejlesztettünk egy olyan teljesen különálló zuhanykabint, amelyet üzletünk bármely részében könnyedén összeszerelhetünk. Beépítve látványos, futurisztikus formatervezésű egységet alkot, amely anyagszerkezetileg hasonlít a többi általunk gyártott készülékhez.
Termékünk hatalmas előnye, hogy néhány műanyag flexibilis csövön vezetjük hozzá a meleg és hideg vizet, illetve az elhasznált vizet is hasonló módon juttatjuk ki a csatornába. Kiépítése nem jár kosszal, hiszen nincs szükség bontási munkálatokra.
Az összeszerelt zuhanykabint egyszerűen csak összecsavarozzuk, és egy mozdulattal a helyére toljuk.
Ha átrendezésre kerül a szalon, vagy elköltözne egy másik helyre, akkor sérülésmentesen szétszedhető, és újra szerelhető ez a kabin. Bármilyen más zuhanykabinnal ez nem lenne megvalósítható.

Műszaki adatok:
Szélessége: 90 cm
Hosszúsága: 90 cm
Magassága: 223 cm
Ajtónyitási helyigénye: 80 cm
Zuhanytálca hasznos mérete: 75 cm x 75 cm
Belső magassága: 210 cm
Elektromos csatlakozása: 230 V dugvilla

klikk ide klikk ide klikk ide